مغز انسان مستقیم به اینترنت وصل می‌شود!-راهبرد معاصر
ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران مدارس و دانشگاه‌های زنجان چهارشنبه ۲۸ آذر تعطیل شد فردا دانشگاه بوعلی سینا تعطیل شد/ فعالیت‌های آموزشی به صورت مجازی آلودگی هوای تهران به وضعیت قرمز رسید مدارس قم فردا (چهارشنبه) غیرحضوری شد نیمه شرقی کشور رکوردار سرما شد  ادارات مازندران فردا تعطیل نیست؛ فعالیت مدارس غیرحضوری تردد رایگان بانوان با BRT و مترو در روز زن / برگزاری نمایشگاه خوداشتغالی زنان در ایستگاه‌های منتخب مترو مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل است / ادارات فعالند مدارس و دانشگاه‌های یزد فردا هم تعطیل شدند گیلان ۲۷ آذرماه تعطیل نیست اسکان اضطراری بیش از ۱۲۰ نفر گرفتار در برف در نیشابور/ استقرار ۲ اتوبوس برای اسکان بی‌خانمان‌ها مشاهده اشیاء نورانی در آسمان فردیس / ماجرا چه بود؟ تعطیلی مدارس ۱۳ شهر سیستان و بلوچستان به دلیل سرما/ فعالیت ادارات با تاخیر

مغز انسان مستقیم به اینترنت وصل می‌شود!

یک دانشجوی دکترا در مؤسسه فناوری ماساچوست (MIT) موفق به اختراع دستگاهی شده است که امکان برقراری ارتباط مستقیم میان مغز انسان و اینترنت را فراهم می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۴ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 04
کد خبر: ۲۳۱۱۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، آرناو کاپور، مخترع این دستگاه به نام AlterEgo می‌گوید: ایده این است که اساساً کل اینترنت را در سر داشته باشید.

 

این دستگاه با ضبط امواج مغزی ناشی از شنیدن یا فکر کردن به یک کلمه خاص، اطلاعات را به رایانه ارسال می‌کند. رایانه نیز با جستجو در اینترنت، پاسخ مناسب را پیدا کرده و برای کاربر ارسال می‌نماید.

 

از دیگر کاربرد‌های AlterEgo می‌توان به حل معادلات ریاضی، پاسخ به انواع سؤالات و حتی کمک به افراد مبتلا به بیماری‌های عصبی همچون ALS و MS برای برقراری ارتباط اشاره نمود.

 

MIT تأکید دارد که تمرکز اصلی این پروژه، کمک به برقراری ارتباطات کلامی برای افرادی است که به دلیل مشکلاتی مانند فلج مغزی، قادر به صحبت کردن نیستند.

 

پیش از این نیز ایلان ماسک با معرفی تراشه Neuralink وعده داده زندگی افراد دارای معلولیت را که مانع از حرکت یا برقراری ارتباط آن‌ها می‌شود تغییر دهد.

 

اطلاعات کمی در مورد هویت اولین بیمار Neuralink وجود دارد، اما کارآزمایی بالینی این شرکت روی کسانی بود که به دلیل آسیب نخاعی یا بیماری پیشرفته نورون حرکتی چهار پلژیک بودند.

 

این میلیاردر آمریکایی فاش کرد که اولین محصول این تراشه «تله پاتی» نامیده می‌شود، زیرا به صاحب آن اجازه می‌دهد فقط با فکر کردن، تلفن یا رایانه خود و تقریباً هر وسیله‌ای را از طریق آن‌ها کنترل کند.

 

ماسک همچنین ادعا کرد که یکی دیگر از استفاده‌های آینده این تراشه می‌تواند دادن قدرت بینایی به کسانی باشد که از آن بی‌بهره هستند.

 

او این فناوری را BlindSight نامید و اشاره کرد که این تراشه می‌تواند با تحریک بخش‌های بینایی قشر مغز، «دید مستقیم» را به مغز ارسال کند و تصویری ذهنی از جهان در مقابل بیمار ایجاد کند./ سیتنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده